Veelgestelde vragen

Kunt u uw vraag hieronder niet vinden? U kunt deze dan aan ons voorleggen via info@sbt.nl.

Ja, u kunt uitsluitend op verwijzing van uw tandarts, huisarts, medisch specialist of psycholoog bij SBT terecht. Kijk bij Aanmelden voor meer informatie. 

Als patiënt van SBT kunt u telefonisch een afspraak maken door te bellen naar 020 7920520. Wij zijn op werkdagen van 07.45 t/m 16.15 uur bereikbaar.
Buiten openingstijden kunt u een mail sturen naar info@sbt.nl.

In geval van spoed, bijvoorbeeld bij pijnklachten, kunt u buiten openingstijden bellen naar 020 723 4848. Zie ook SPOED.

Bent u nog geen patiënt? U kunt uitsluitend op verwijzing van uw tandarts, huisarts, medisch specialist of psycholoog bij SBT terecht. Kijk bij Aanmelden voor meer informatie. 

 

U kunt uw afspraak telefonisch verzetten door te bellen naar 020 7920520.

Wij zijn op werkdagen van 07.45 t/m 16.15 uur bereikbaar. Buiten openingstijden kunt u een mail sturen naar info@sbt.nl.

Afspraken dienen minimaal 48 uur van tevoren te worden afgezegd.

Buiten openingstijden kunt u een mail sturen naar info@sbt.nl of met spoedklachten bellen naar 088 263 2727.

In geval van spoed, bijvoorbeeld bij pijnklachten, belt u dan zo vroeg mogelijk op de (werk)dag naar SBT. Wij zullen ons best doen u dezelfde dag te helpen. Heeft u een spoedklacht buiten openingstijden dan kunt u bellen naar de Mondzorgpoli via 088 263 2727. Zie ook SPOED. 

Zie onze tips over hoe u zich kunt voorbereiden op uw bezoek.

Vanwege de privacy is het niet mogelijk u een e-mailadres te geven van een tandarts of een medewerker. Voor vragen kunt u terecht op ons algemene nummer 020 7920520. Buiten openingstijden kunt u een mail sturen naar info@sbt.nl.

Ja, zie de informatie over inzage in uw medisch dossier.

 

Ja, zie de informatie over uw verzoek voor een kopie van uw medisch dossier. 

 

Lees de informatie over kosten en vergoedingen

 

SBT
Gustav Mahlerlaan 3004
1081 LA Amsterdam

Lees de informatie over de klachtenprocedure.

 

Ja dat klopt. SBT maakt gebruik van Zorgmail, een systeem om vertrouwelijke informatie beveiligd (versleuteld) te versturen. 
 

Wanneer mensen zich melden met grote angst, zullen wij in een intakegesprek samen gaan kijken wat een geschikte behandelaanpak is om de angst te laten verminderen. Het gebruik van narcose of lachgas helpt hier niet bij. Het gebit wordt aangepakt, maar de angst niet. Onze voorkeur gaat dus altijd uit naar een gedragsmatige aanpak, waardoor het ook in de toekomst mogelijk is om bij een reguliere tandarts behandeld te worden.