Afspraak maken of verzetten

Bent u nog geen patiënt? U kunt uitsluitend op verwijzing van uw tandarts, huisarts, medisch specialist of psycholoog bij SBT terecht. Kijk bij Aanmelden voor meer informatie. 

Als patiënt van SBT kunt u telefonisch een afspraak maken door te bellen naar 020 7920520. Wij zijn op werkdagen van 07:45 t/m 16:15 uur bereikbaar.
Buiten openingstijden kunt u een mail sturen naar info@sbt.nl.

 

U kunt uw afspraak telefonisch verzetten of afzeggen door te bellen naar 020 7920520.

Wij zijn op werkdagen van 07.45 t/m 16.15 uur bereikbaar. Buiten openingstijden kunt u een mail sturen naar info@sbt.nl.

Afspraken dienen minimaal 48 uur van tevoren te worden afgezegd. Indien een afspraak niet tijdig wordt afgezegd brengt SBT u een deel van de gereserveerde tijd in rekening.

Als u te laat komt op uw afspraak bestaat de kans dat niet de hele behandeling kan worden uitgevoerd of zelfs geannuleerd moet worden wegens tijdgebrek. SBT brengt u een deel van de kosten van de gereserveerde tijd in rekening wanneer u zonder (tijdig) bericht niet op uw afspraak bent gekomen.

Tarieven bij niet nagekomen afspraken
€ 50,00 bij een afspraak met één behandelaar
€ 100,00 bij een afspraak met twee behandelaars
€ 300,00 bij een afspraak voor narcose, ook wanneer u niet nuchter op de afspraak komt en de behandeling niet door kan gaan.

Wanneer u (regelmatig) zonder geldige reden niet op uw afspraak komt kan SBT besluiten u als patiënt uit te schrijven. Hiervan ontvangt u schriftelijk bericht

 

In geval van spoed, bijvoorbeeld bij pijnklachten, kunt u buiten openingstijden bellen naar 088 263 2727 Zie ook SPOED.