Afspraak maken of verzetten

Bent u nog geen patiënt? U kunt uitsluitend op verwijzing van uw tandarts, huisarts, medisch specialist of psycholoog bij SBT terecht. Kijk bij Aanmelden voor meer informatie. 

Als patiënt van SBT kunt u telefonisch een afspraak maken door te bellen naar 020 7920520. Wij zijn op werkdagen van 07:45 t/m 16:15 uur bereikbaar.
Buiten openingstijden kunt u een mail sturen naar info@sbt.nl.

 

U kunt uw afspraak telefonisch verzetten of afzeggen door te bellen naar 020 7920520.

Wij zijn op werkdagen van 07.45 t/m 16.15 uur bereikbaar. Buiten openingstijden kunt u een mail sturen naar info@sbt.nl.

Afspraken dienen minimaal 48 uur van tevoren te worden afgezegd. Indien een afspraak niet tijdig wordt afgezegd brengt SBT u een deel van de gereserveerde tijd in rekening.

Als u te laat komt op uw afspraak bestaat de kans dat niet de hele behandeling kan worden uitgevoerd of zelfs geannuleerd moet worden wegens tijdgebrek. SBT brengt u een deel van de kosten van de gereserveerde tijd in rekening wanneer u zonder (tijdig) bericht niet op uw afspraak bent gekomen. U kunt dit terug lezen in ons no show beleid.

Tarieven bij niet nagekomen afspraken
€ 50,00 bij een afspraak met één behandelaar
€ 100,00 bij een afspraak met twee behandelaars
€ 350,00 bij een afspraak voor narcose, ook wanneer u niet nuchter op de afspraak komt en de behandeling niet door kan gaan.

Wanneer u (regelmatig) zonder geldige reden niet op uw afspraak komt kan SBT besluiten u als patiënt uit te schrijven. Hiervan ontvangt u schriftelijk bericht.

 

Wanneer u niet komt of wanneer u niet op tijd uw afspraak afzegt, kunnen onze tandartsen en mondhygiënisten deze tijd niet besteden aan andere patiënten die mogelijk dringend zorg nodig hebben.

Wij begrijpen dat er soms omstandigheden zijn waardoor u een afspraak moet afzeggen of verzetten. Maar het is erg belangrijk dat u ons hierover op tijd inlicht. Afspraken moeten minimaal 48 uur van tevoren moeten worden afgezegd. Als u dit niet doet of u verschijnt niet op uw afspraak, heeft dit gevolgen voor u.

  1. Als u zich de eerste keer niet op tijd afmeldt of niet verschijnt op een afspraak, krijgt u een brief met een herinnering aan ons no-show beleid.
  2. Als u zich de tweede keer niet op tijd afmeldt of niet verschijnt op een afspraak krijgt u een rekening voor de voor u gereserveerde tijd. De kosten hiervoor zijn € 50,-.
  3. Als u zich driemaal of vaker niet op tijd afmeldt of niet verschijnt op een afspraak wordt geen nieuwe afspraak gemaakt. U krijgt hierover dan schriftelijk bericht. Indien u patiënt wil blijven, dan wordt u onderaan onze wachtlijst geplaatst en weer opgeroepen zodra er ruimte voor u is.
  4. Voor een afspraak in narcose geldt dat er bij het niet nakomen of te laat afzeggen van deze afspraak € 350,00 in rekening wordt gebracht. Dit geldt ook als u op de afspraak voor narcose niet nuchter bent verschenen en de behandeling niet kan plaatsvinden.

Wij begrijpen dat dit beleid streng kan lijken, maar het is voor ons noodzakelijk om zo een optimale zorgverlening aan al onze patiënten te kunnen geven. We vragen u vriendelijk om uw verantwoordelijkheid te nemen en eventuele wijzigingen of annuleringen van afspraken op tijd aan ons door te geven.

Indien u vragen heeft over ons no-show beleid, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via info@sbt.nl.

In geval van spoed, bijvoorbeeld bij pijnklachten, kunt u buiten openingstijden bellen naar 088 263 2727 Zie ook SPOED.